Kindermassage

 

Veel kinderen hebben in onze hectische (gedigitaliseerde) wereld last van stress. Dit kan fysieke of mentale stress zijn. Stress en spanning bij kinderen kunnen veel oorzaken hebben en zich op diverse manieren uiten. Een veelgehoorde klacht is bijvoorbeeld buikpijn.

Het kan moeilijk zijn om te ontdekken waar de spanning nou precies vandaan komt omdat kinderen het soms lastig vinden om gevoelens en ervaringen onder woorden te brengen. Dan kan het heel fijn zijn om zonder woorden de spanning toch te kunnen verminderen. Massage is hiervoor een heel geschikte en zachte methode.

 

Dus:

Is je kind gespannen?

Slaapt je kind moeilijk in?

Wordt je kind gepest op school?

Of zijn er andere redenen waarom je kind stress ervaart?

Kom dan langs voor kindermassage.

Ik heb veel ervaring met kindermassage (ik ben opgeleid tot docente Shantala baby- en peutermassage), heb workshops op school gegeven en zowel thuis als op mijn werk veel kinderen gemasseerd.  Over het algemeen zijn kinderen super ontvankelijk voor massage en kunnen zich helemaal overgeven aan de ontspanning.

De massages duren maximaal 30 minuten en je kunt er als ouder natuurlijk bij blijven. Als je kind nog erg jong is, is het prettig om bijvoorbeeld een knuffel of eigen dekentje mee te nemen. Ook kun je een voorleesboek meenemen en je kind gezellig voorlezen terwijl het gemasseerd wordt. 

Voorafgaand heb ik met jou, als ouder, een telefonische intake zodat ik weet wat er speelt bij je kind.

Alle kids zijn welkom, van jong kind tot puber!😃