Massage

 

Ben je moe, heb je stress of wil je gewoon even lekker ontspannen en je spieren in conditie houden?

Het belangrijker dan ooit om even los te zijn van alle stress en tijd te nemen om te ontladen. Massage is een fantastisch middel om tot rust te komen, je van stress te ontdoen en vervolgens weer energiek en opgeladen naar huis te gaan. 

Ook blijkt uit onderzoek dat massage een enorme boost aan je immuunsysteem geeft. 

Voel je welkom! Ik geef met alle opgedane kennis en ervaring een helende en zeer ontspannen massage die helemaal is afgestemd op jouw behoeften. Geen massage is hetzelfde.

Ik werk met shiatsu (acupressuur), lomi lomi, ayurveda, hotstone, sport- en klassieke massagetechnieken. Ik masseer met heerlijke warme olie (zuivere amandelolie (of druivenpitolie wanneer je een notenallergie hebt) gecombineerd met oliën van Weleda) en zorg voor mooie muziek. In stilte de massage ondergaan kan natuurlijk ook. 

Met 100% aandacht zal ik zorgen dat je blij de deur weer uitgaat. Mijn behandelingen worden gegeven in mijn praktijk aan huis in Haarlem, bij Massagestudio Hoofddorp en bij fysiotherapiepraktijk Deen.

Interesse gewekt en zin om een afspraak te maken? Boek een afspraak direct onlinemail me of stuur me een whatsapp bericht.

 

 Let op! Afspraken via de online boeken optie gelden alleen voor de praktijk in Haarlem.